به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
311062
تاریخ انتشار: 1403/09/23 20:09
ورود به موقع مدعی العموم ، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد خواستار رسیدگی توهین جرم به قوم لر شد

به گزارش پایگاه خبری عصرجهان، ورود به موقع مدعی العموم، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد خواستار رسیدگی توهین جرم به قوم لر شد.

متن نامه دادستان مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد به هیات نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس شورای اسلامی که در واقع مطالبه ای عمومی بوده به شرح زیر است:

” نظر به اینکه به موجب بندهای ب و پ و تبصره یک ماده ۲ از قانون نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس، فایل صوتی متتشر شده در فضای مجازی منتسب به نماینده مردم شریف بندر ماهشهر، امیدیه، هندیجان و بخش جولکی از استان خوزستان با مضمون توهین به مردم شریف لر زبان استان کهگیلویه و بویراحمد موجبات ایجاد نارضایتی و تشویش اذهان عمومی و اعتراض گسترده و انعکاس منفی در رسانه های استان و داخلی و معاند خارجی را فراهم نموده و همچنین مخالف بیانات اخیر مقام معظم رهبری نیز می باشد لذا اقدام مذکور رفتاری خلاف شئونات نماینده قانونگذار مجلس بوده و به موجب ماده ۴۹۹ مکرر از کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی تحت عنوان توهین به قومیت های ایرانی جرم محسوب می شود که ضرورت دارد به لحاظ حفظ امنیت ملی و داخلی مطابق قانون نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس به تخلف ایشان رسیدگی شود و رفتار مجرمانه ایشان نیز به مرجع صالح اعلام شود. ضمن اینکه این دادستانی نیز مستقلاً مطابق قانون اقدام خواهد کرد.”

سید وحید موسویان
دادستان مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد


🔺 روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان، یاسوج



کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*